Specialisaties: Dry Needling, EPTE, Echografie, Golf fysiotherapie, Manueel therapie, Medical Taping, Oedeem therapie, Shockwave therapie en Sport fysiotherapie

Voor de regio: Alkmaar, Bergen, Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Koedijk, Koggenland, Noord Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Oudorp, Schoorl, Sint Pancras, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Zuid Scharwoude etc.

 
Fysiotherapie Praktijk Heerhugowaard

Middenweg 53
1703 RB Heerhugowaard
072 571 26 35
[email protected]

Fysiotherapie Praktijk Obdam

Dokter Lohmanstraat 21F
1713 TG Obdam
0226 453100
[email protected]

Fysiotherapie Praktijk Sint Pancras

De Helling 17
1834 DA Sint Pancras
072 564 20 38
[email protected]Doe wat het liefste doet.jpg 

 
Specialisaties Fysiotherapie Praktijk Sint Pancras, Heerhugowaard & Obdam

Specialisaties Fysiotherapie Praktijk Sint Pancras, Heerhugowaard & Obdam:

Fysiotherapie, bedoeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen of voor revalidatie na een operatie.

Bekkentherapie, gespannen of zwakke bekkenbodem spieren?

Dry Needling, door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Dry needling gebruikt een droge (dry) acupunctuurnaald en er wordt dus geen vloeistof in de spier gebracht.

Echografie, met echografie wordt het bewegingsapparaat gedetailleerd in beeld gebracht, afwijkingen zijn goed herkenbaar en objectief vast te leggen.

Echogeleide Percutane Electrolyse (EPTE® is een nieuwe innovatie in de behandeling van slecht herstellende peesklachten. Binnen de groep peesklachten zijn er verschillende aandoeningen, elk met andere kenmerken of symptomen.
Een aantal peesklachten blijken niet of nauwelijks te reageren op bestaande behandelmethoden. De behandeling middels het EPTE® concept zal altijd in combinatie zijn met oefenvormen om de belastbaarheid en het natuurlijke herstel van de pees te bevorderen.

Golffysiotherapie, speciaal voor golfers met een blessure.

Kinderfysiotherapie, Kinderen zijn volop in ontwikkeling, zowel fysiek als mentaal en sociaal-emotioneel. Wij vinden het essentieel om kinderen op de juiste manier te begeleiden, zodat ze een solide basis leggen voor de toekomst.

Medical Taping, EasyTaping introduceert als eerste fasciale tapetechnieken en is de best beschikbare tape methode van dit moment, EasyTaping is onmisbaar voor een snel herstel. Een must voor elke therapeut! Eerst ervaren dan oordelen.

Manueel therapie, geschikt voor klachten die gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen van het gewricht.

Mensendieck therapie, met mensendiecktherapie kan men verkeerde bewegingspatronen corrigeren en een nieuwe manier van bewegen en ademen ontwikkelen.

Oedeem therapie, om oedeem te verminderen en het lichaam te helpen het overtollige vocht te verwijderen, zijn verschillende behandelmethoden geschikt. Bij de totale behandeling past de fysiotherapeut vaak meerdere behandelmethoden toe. Tezamen vormen ze oedeemtherapie.

Shockwave therapie, in tegenstelling tot conventionele behandelings methodes kan met shockwave therapie de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de oorsprong worden bestreden.

Sportfysiotherapie, voor mensen die een blessure hebben opgelopen tijdens sporten en zo snel mogelijk hun sportbeoefening willen hervatten.

 

 

 Fysiotherapie Praktijk Sint Pancras

 

Fysiotherapie Praktijk Heerhugowaard

Fysiotherapie Praktijk Obdam

 
Home > Specialisaties Fysiotherapie
 

Administratie adres

Middenweg 53
1703 RB Heerhugowaard