Specialisaties: Dry Needling, EPTE, Echografie, Golf fysiotherapie, Manueel therapie, Medical Taping, Oedeem therapie, Shockwave therapie en Sport fysiotherapie

Voor de regio: Alkmaar, Bergen, Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Koedijk, Koggenland, Noord Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Oudorp, Schoorl, Sint Pancras, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Zuid Scharwoude etc.

 
Tarieven
Fysiotherapie Praktijk Heerhugowaard

Middenweg 53
1703 RB Heerhugowaard
072 5712635
[email protected]

Fysiotherapie Praktijk Obdam

Dokter Lohmanstraat 21F
1713 TG Obdam
0226 453100
[email protected]

Fysiotherapie Praktijk Sint Pancras

De Helling 17
1834 DA Sint Pancras
072 564 20 38
[email protected]

Fysiotherapie Praktijk Sint Pancras Heerhugowaard & Obdam tarieven.jpg

 
Tarieven Fysiotherapie Praktijk Sint Pancras, Heerhugowaard & Obdam

Intake en onderzoek na verwijzing € 51,75

Intake en onderzoek zonder verwijzing € 48,25

Behandeling Fysiotherapie € 36,25

Behandeling Manuele Therapie € 43,25

Toeslag behandeling aan huis € 16,75

Echografisch onderzoek € 46,75

Behandeling Shock Wave Therapie € 46,75

Eenmalig onderzoek met verslag naar arts € 53,75

Groepstrainingen op aanvraag

Behandelingen welke binnen 24 uur worden geannuleerd worden berekend.

De Praktijk voor Fysiotherapie Sint Pancras, Heerhugowaard & Obdam heeft prestaties en tarieven contractueel vastgelegd met zorgverzekeraars welke zich hebben verenigd in Zorgverzekeraars Nederland (ZN).

Indien u bent aangesloten bij een van deze zorgverzekeraars blijft u zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de nota binnen de betalingstermijn, opgenomen in de betalingsvoorwaarden van Praktijk voor Fysiotherapie Sint Pancras, Heerhugowaard & Obdam.

1. Deze betalingsvoorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met de behandelingsovereenkomst tussen u als patiënt/cliënt en de fysiotherapeut.

2. Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken welke niet of te laat geannuleerd worden, zullen in rekening worden gebracht.

3. Betaling voor de fysiotherapeutische diensten geschiedt binnen 14  dagen na de factuurdatum. Na het verstrijken van deze termijn treedt verzuim in en staat het Praktijk voor Fysiotherapie Middenwaard & Obdam vrij om zonder nadere ingebrekestelling incassomaatregelen te nemen. Wij hebben een overeenkomst met het Finesse Incasso Services, tevens deponering van onze betalingsvoorwaarden. Naast de declaratie zal ook wettelijke rente worden gevorderd.

4. Alle met de incasso van gedeclareerde bedragen gemoeide kosten, waarvan ook de buitengerechtelijke kosten, komen ten laste van de patiënt/cliënt.

5. Indien u niet aanvullend verzekerd en ouder bent dan 18 jaar gelden in onze praktijk de volgende prijzen voor de volgende behandelingen:

Wij werken samen met het Finesse Incasso Services. De voorwaarden kunt u bij onze praktijk opvragen. Deze voorwaarden staan ook op de factuur die u krijgt opgestuurd als u niet aanvullend bent verzekerd.

 

 

 Fysiotherapie Praktijk Sint Pancras

 

Fysiotherapie Praktijk Heerhugowaard

Fysiotherapie Praktijk Obdam

 
Home > Contact > Tarieven
 

Administratie adres

Middenweg 53
1703 RB Heerhugowaard